Wednesday, 12 February 2014

SLIMMING SET TERBAIK

Assalammulaikum.
Today, I nak kenalkan Set Slimming yang memang terbukti berkesan.
Sekarang ni, semua orang nak slim, time ngandung kalau debab na kurus, na chantek mcm orang lain jugak kan ?? So, meyh try Set Shaklee yang dah terbukti berkesan dah.
Shaklee memang selamat digunakan oleh semua orang baik tua atau muda.
Sebab, setiap suppliment yang disyorkan bukan untuk Slimming tapi ada jugak khasiat yang lain dalam setiap suppliment yang diperkenalkan.

Okeyh. Untuk Set Slimming Shaklee, kami dah tolong anda ubah suai mengikut budget anda.
Yang penting berkesan. Kalau tade kesan, ta guna jugak kan ?


Set di atas ni adalah rancangan Slimming terbaik yang anda boleh amalkan. Jika anda mempunyai budget yang lebih, anda boleh beli yang terbaik. Tetapi. Shaklee ini tidak menyusahkan. Anda boleh memilih antara budget yang kami cadangkan di bawah ini. So, jom pilihhhhhh.





Jom kita intai apa yang best untuk setiap suppliment yang kita kenalkan ini okeyh ?? 
Saya suggestkan yang ini sebab setakat ni, semua customer saya memang happy dengan set yang kita cadangkan ini. Kalau ada budget lebih, kita boleh syorkan yang lebih baik.

LECITHIN
 Lecithin penting untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids). Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol. Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL). Membantu kawal paras triglycerides. Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah. Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol 

 ALFAFA
 Merupakan supplement yang mempunyai 1001 khasiat. Alfalfa membantu membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Alfalfa turut membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim.Namun pengambilan dan keberkesanan pada setiap ibu adalah berbeza. Ada yang hanya mengambil 2 biji sehari telah mempercepatkan proses penghasilan susu sehingga mengalami bengkak susu namun tidak kurang juga yang memerlukan 4 atau 6 biji sehari bagi membantu badan stimulate untuk menghasilkan susu dengan lebih cepat.Turut membantu perkumuhan (lebih lawas)dan membuang angin dalam badan...secara automatik kesan baik pd bby..susah nak kena kembung. 

 ESP 
Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya. Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Antara kelebihan ESP ini ialah menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten. Protein soya ini juga membantu mengurangkan kolesterol. MILK BOOSTER! Mengurangkan masalah susu merundum, Kulit lebih anjal, tegang dan berseri. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid. 

SHAKLEE CINCH
Setiap kali anda minum Shaklee Cinch, anda akan mendapat 24gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6 gram serat larut - dicadangkan diambil dengan 1 sudu ESP. Kerana protein digunakan untuk membina otot, dan ototlah yang menaikkan kadar metabolisma dan membakar kalori. FAEDAH UTAMA Indeks glisemik 22 ; sesuai unyuk penghidap kencing manis Dengan leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan. 24gram protein setiap hidangan membantu anda berasa puas dan kenyang. Tinggi kandungan serat Glycemic yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga. Penggunaan soya bebas GMO Tiada perasa tiruan, warna atau pemanis. Kenapa CINCH berkesan? Kekalkan jisim otot tanpa lemak Hilang berat daripada lemak dalam badan Terbukti secara klinikal. Diperkaya dengan Leucine Membantu mengawal lapar Tingkatkan tenaga Menyokong metabolisme dan memberi kepuasan kepada pengguna.

Ehem, kalau tade Testimoni tade sapa nak percaya kan ?
Jom layan testimoni okeyhhh.
Btw, testimoni ni memang dari customer saya sendiri.
Tgk gambar background pun da bole agak mmg saya punya.







Jika anda berminat untuk membeli, boleh contact saya terus.
SMS : 0137707474
Whatsapp : 0137707474
Wechat : lylahana_shop

Saya adalah Distributor Shaklee yang sah. So, jangan takut dan ragu untuk membeli dan mendapatkan consultant pemakanan terbaik dari kami.

Belog Baru

Heeeee.
Tengah malam, update belog.
Saje je na usha belog baru.
Siang ta boleh update sebab busy dengan baby.
Habis dia ganggu semua barang titew.
Rindu, rindu na update semua benda.
Masya Allah semoga semua dipermudahkan dan berjalan dengan lancar.


Wednesday, 29 January 2014

Permulaan Tahun Baru

Hello, Selamat Pagi. 
Masya Allah dah berbulan dah tak jenguk blog ni.
Masya Allah, rindu nak berblog.
In Shaa Allah, selepas ini saya akan start berblog.
Semoga uolss semua sihat walafiat, hidup diberkati Allah.

Thursday, 22 August 2013

NEW STORY

Dah lama saya tidak menulis di ruangan ini. 
Terlalu banyak kisah suka dan duka selama hampir 3bulan saya tidak menulis.
Maaflah, terlalu banyak perkara yang berlaku sehingga saya terpaksa melupakan sebentar dunia blogger ni.
Perkara pahit dan manis sentiasa datang dan pergi.
Saya cuma perlukan kehidupan yang adil seperti orang lain jugak.
Sedih dan terus sedih apabila memikirkan kehidupan yang sebegini.
Sekarang, saya hanya ada anak saya untuk meneruskan hidup.
Segalanya saya akan ceritakan next entry.
Cuma doakan yang saya akan tabah untuk melalui kehidupan di kemudian hari bersama anak saya.
AMIN

Monday, 8 July 2013

Psst; i missed you !

Dah lame ta mencoret ke atas belog buruk ni hah.
Dikesempatan sekarang yang tengah memang busy giler, i curik3 masa tulis kat belog.
Actually, i sendiri pun ta sempat na singgah ke sini.
Tibe3 today at this time terasa na tengok keadaan belog :)
Dah bersawang dah.
Ta terjaga dan ta terurus.
Hopefully kalian sihat sejahtera hendaknya.
Kami di sini, I mean me with baby gurl Alhamdullilah sehat :D
Selamat menyambut ramadhan.
Puasa penuh yea semua :D
Older Post Home
Boucing Red Bow Tie Ribbon

Mummy Dearies's Blog Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah